Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2024
MoTuWeThFrSaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
 

Reguli

Regulamentul site-ului auto-trafic.ro

0.1 Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrăm date cu caracter personal atunci când va inregistrati pe site-ul auto-trafic.ro , iar modul în care facem acest lucru este
prevazut în această Informare.
-LINK-

0.2 Politica de confidențialitate: Acest site utilizeaza cookies ! More about cookies

1. Acesta este un forum dedicat organistilor( claparilor ) si al muzicantilor.

2. Nu poci limba romana. Respect-o si scrie fara abrevieri inculte ca de exemplu: "ejti" in loc de esti s.a.m.d. ( Daca in forum sunt intrebari in limba engleza sau alte limbi straine incercati sa raspundeti in aceiasi limba sa poata intelege si cel care intreaba).

3. Nu injura sau insulta alti useri !

4. Nu scrie cu capsLock. Se vede bine si daca scrii normal cu litere mici.

5. Nu folosi bold in exces! Nu folosi scris cu multe culori in exces Si in acest caz vedem bine daca scrii normal.

6. Daca postezi imagini sau articole preluate din alte parti precizeaza sursa la final(ATENTIE la drepturile de autor si COPYRIGHT pentru materialele postate aici pe site va asumati raspunderea !).Site-ul nostru nu isi asuma raspunderea pentru materialele sau fisierele uplodate de membrii! Membrii prinsi ca uplodeaza fisiere de pe alte site-uri protejate la COPYRIGHT li se vor aplica masurile ca atare !

7. Inainte de a deschide un topic, folositi functia "Search" pentru a vedea daca exista un subiect pe acea tema si postati ON topic.Nu deschideti thead-uri in mod repetat cu reclame sau demo-uri nefolositoare !

8. Nu folositi "Quote" in mod repetat.

9. Nu vorbiti codat pe forum. Daca aveti ceva de zis trebuie sa inteleaga toti userii.

10. Se combat idei, nu persoane. Este interzis cu desavarsire atacul la persoana !

11. Este interzis orice tip de material obscen, vulgar sau agresiv, care poate leza bunul simt sau imaginea site-ului nostru.

12. Comentariile sunt acceptate daca sunt concepute in limbaj decent, civilizat.

13.Pentru incalcarea regulilor administratorii pot aplica avertismente sau interzice accesul la site (in functie de gravitate). La trei avertismente primite, utilizatorul va avea accesul interzis pe intreg site-ul permanent !
- 7 zile de restrictie pe site
- de la 15 zile pana la acces total restrictionat pe site (in functie de gravitate) pentru incalcarea regulamentului
2 conturi multiple - BAN de la 15 zile pana la acces total restrictionat pe site.In plus, retineti ca echipa orgaforum.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva conturi in orice moment daca sunt observate in continuare incalcari a regulamentuli de catre unul sau mai multi useri.

14.Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliati, site-uri de mica publicitate, sau alte site-uri de muzica. Nu acesta este scopul acestui site si al chat-ului. Prin urmare, mesajele cu scop publicitar vor fi sterse si autorul lor va primi un avetisment.15.Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect.

16.Pentru anunturi de vanzari - cumparari instrumente noi sau sh folositi numai sectiunea "Anunturi".

17.Clonele (conturile multiple) nu sunt acceptate pe acest forum. Nu folosi proxy !
Schimbarea numelui de utilizator este permisa doar o singura data in decurs de 12 luni printr-o solicitare adresata administratorilor cu conditia ca in semnatura sa se specifice timp de 12 luni numele de utilizator vechi pentru a evita eventuale confuzii relativ la numele de utilizator folosit.Conturile care contin nume de utilazator diferite cuvinte vulgare, vor fi sterse fara a fi aprobate.Aceasta masura a fost luata din cauza inregistrarii pe forum ca SPAM.
Completati corect formularul de inscriere pe site !Nu folositi ca nume de utilizator nr. de telefon sau alte date de contact !


18.Inainte de Upload toate materialele trebuiesc arhivate in format .RAR sau .ZIP. .Specificati clar continutul arhivei si destinatia de utilizare iar in descrierea ritmului ce instrumente trebuiesc folosite pe tracuri pentru a functiona corect.
orgaforum.ro nu raspunde de materialele uploadate de catre useri acestui site.
Materialele care nu sunt in format .ZIP sau .RAR nu vor fi aprobate pentru download! Ban vor primi si cei care uplodeaza in mod repetat fisiere nefolositoare sau dublicate si redenumite !

19.Este interzis deschiderea unor subiecte care instiga la cearta din cauza altor branduri producatoare de instrumente muzicale.

20.Ajutorul este oferit exclusiv pe acest forum. Nu contactati membrii echipei fara un motiv intemeat. Nu intrebati pe chat sau forum de ce nu aveti acces la download, aceasta denota ca nu ati citit regulamentul !

21.Membri nou inregistrati pot deveni membri full doar dupa ce au o anumita activitate pe site.Activitate pe site, inseamna una sau mai multe dintre activitatile enumerate mai jos:
- Sa incarci fisiere pe site: fisiere midi (midi files), ritmuri (styles), versuri, partituri, ect.(ATENTIE la drepturile de autor si COPYRIGHT pentru materialele postate aici pe site va asumati
raspunderea !).
- Sa participi la discutii pe forum si/sau chat, sa raspunzi pe forum la intrebarile pe care le pun alti membrii ...
- Daca dupa o perioada de timp membrii full nu mai au activitate pe site li se anuleaza aceasta facilitate.
- Membrii full pot avea acces la download partial pe anumite categorii .
- Download-ul poate fi modificat , restrictionat sau rationalizat in functie de trafic sau alte motive fara nici un anunt in prealabil.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015